LEVERING, INSTALLATIE, ONDERHOUD EN 24-UURS SERVICE

G&Z Doseertechniek

Waarom kiezen voor G&Z?

Specialist in professionele
vaatwas- en wastechniek

Als het gaat om keukentechniek, kunt u ons gerust één van de betere vaatwas specialisten noemen. Wij hebben volop ervaring in technieken van allerlei merken vaatwasmachines en zijn expert als het gaat om onderhoud en installaties. Ook voor de aanschaf van diverse vaatwasmachines van bijvoorbeeld Miele, Valinn en Hobart, kunt u bij ons terecht.

Jarenlange ervaring als leverancier en installateur

Op het gebied van doseer- en keukentechniek heeft G&Z doseertechniek al jarenlang ervaring. Op het gebied van de techniek van het doseren leveren wij zowel kleine doseersystemen van een aantal milliliter per keer, tot grote doseersystemen van 1000 liter en meer.

G&Z Doseertechniek verkoopt en plaatst doseersystemen voor alle machines en systemen waar een automatische dosering gewenst is. 

 

Wij verkopen, installeren en onderhouden diverse machines, zoals glazenspoelers en korventransportmachines. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het aanleggen van elektra en watertoevoer- en afvoeren voor uw machines.

Ook voor het laten plaatsen van uw eigen doseersysteem kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

"Door onze uitgebreide kennis kunnen
wij u volledig ontzorgen."

onze merken

kwaliteit staat voorop!

G&Z is exclusief dealer van Miele industriële vaatwassers en wasmachines. Ook zijn wij dealer van meerdere erkende merken zoals Valinn, Hobart, Electrolux, UnoX, Seko, Hydro, Dema Europe, Brightwell, Saier enz.

Wat mogen we voor u betekenen?

I.v.m. het internationale karakter van onze diensten wordt de naam G&Z vervangen door WST.

Hoewel de informatie op deze website met zorg is samengesteld, kunnen er aan deze website geen rechten worden ontleend.